Fit muffinki



Składniki

Liczba porcji: 10

Łączna waga porcji: 63g.

Przybliżony koszt potrawy: 10,42 zł

Przepis

Mieszamy składniki suche(mąkę,kakao,proszek do pieczenia,sodę,płatki,otręby,orzechy) w drugiej misce łączymy składniki mokre(miód,jajko,jogurt). Mieszamy suche z mokrymi.Dodajemy banana pokrojonego w kostkę, delikatnie mieszamy. Nakładamy ciasto do silikonowych foremek. Pieczemy przez 30 minut w piekarniku nagrzanym do 190 stopni
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 10. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
125

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 4.93 g
Tłuszcz: 3.49 g
Węglowodany: 19.23 g (w tym błonnik: 1.73 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

125 kcal 4.93 g 3.49 g 1.73 g 19.23 g




×