Kanapka z jajkiem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 100g.

Przybliżony koszt potrawy: 0,93 zł

Przepis

Ugotuj jajko na twardo, obierz je ze skorupki. Pokrój ogórka i jajko w plasterki. Posmaruj kanapkę masłem. Ułóż na kanapce sałatę, jajko i ogórka. Dopraw solem i pieprzem. Podesłał: pogromcafasoli

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
151

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 8.46 g
Tłuszcz: 5.47 g
Węglowodany: 18.66 g (w tym błonnik: 3.06 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

151 kcal 8.46 g 5.47 g 3.06 g 18.66 g




×