Kruche ciastka orzechowe



Składniki

Liczba porcji: 4

Łączna waga porcji: 71g.

Przepis

Wszystkie składniki połączyć ze sobą (masło orzechowe z kawałkami orzechów,miód,mąka ryżowa,proszek do pieczenia,czekolada posiekana). Otrzymaną masę podzielić na 16 części .Sformować kuleczki i spłaszczyć je dłonią. Piec 15-20 minut w 170 stopniach.
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 4. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
317

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 6.82 g
Tłuszcz: 14.34 g
Węglowodany: 41.12 g (w tym błonnik: 2.03 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

317 kcal 6.82 g 14.34 g 2.03 g 41.12 g




×