Makaron ryżowy z łososiem i szpinakiem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 230g.

Przybliżony koszt potrawy: 10,64 zł

Przepis

Pokrojone w paski suszone pomidory i łososia smażymy na patelni na oleju razem ze szpinakiem. Obok przygotowujemy makaron ryżowy według przepisu na opakowaniu. Na talerzu wykładamy makaron, następnie łososia z warzywami. Całość posypujemy natką pietruszki.


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
430

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 17.43 g
Tłuszcz: 17.6 g
Węglowodany: 51.77 g (w tym błonnik: 2.35 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

430 kcal 17.43 g 17.6 g 2.35 g 51.77 g




×