Makaron z serem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 292g.

Przepis

Makaron gotujemy w osolonej wodzie. Warzywa oraz pokrojoną kapustę pekińska wrzucamy na patelnię spsikana olejem i smażymy aż będą gotowe. Dorzucamy do nich ugotowany makaron, doprawiamy. Wlewamy mleko i tarty/pokrojony na mniejsze kawałki ser i wrzucamy roszponke. Mieszamy do rozpuszczenia sie sera i przekładamy na talerzyk

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
383

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 24.05 g
Tłuszcz: 10.14 g
Węglowodany: 51.33 g (w tym błonnik: 4.25 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

383 kcal 24.05 g 10.14 g 4.25 g 51.33 g




×