Pstrąg pieczony z ziemniakami i sałatką z pomidorów



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 705g.

Przepis

Pstrąga przyprawić przyprawą do ryb, skropić sokiem z cytryny i piec w piekarniku 15-20 min w temperaturze 180 stopni Celsjusza. Ziemniaki ugotować i posypać koperkiem przed podaniem. Pomidory pokroić w ćwiartki i wymieszać z jogurtem i szczypiorkiem oraz doprawić solą i pieprzem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
435

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 46.99 g
Tłuszcz: 5.87 g
Węglowodany: 52.36 g (w tym błonnik: 5.82 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

435 kcal 46.99 g 5.87 g 5.82 g 52.36 g




×