Schab z brokułami



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 520g.

Przybliżony koszt potrawy: 8,10 zł

Przepis

  1. Mięso myjemy, kroimy w kostkę i gotujemy na parze przez ok 20 minut.
  2. Z brokuła odrywamy różyczki, myjemy i gotujemy na parze przez ok 10 - 15 minut.
  3. Ryż przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu.
  4. Na talerzu rozkłdamy ryż, następnie brokuły i mięso.
  5. Całość polewamy sosem. 

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
573

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 36.47 g
Tłuszcz: 18.03 g
Węglowodany: 72.66 g (w tym błonnik: 12.74 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

573 kcal 36.47 g 18.03 g 12.74 g 72.66 g




×