Surówka z kiszonej kapusty z orzechami



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 164g.

Przybliżony koszt potrawy: 3,40 zł

Przepis

Sposób przygotowania: Kapustę drobno pokroić. Marchewki obrać, zetrzeć na tarce używając dużych oczek. Posiekaną kapustę wymieszać ze startą marchwią, posiekanymi orzechami i przyprawić do smaku solą i pieprzem, polać oliwą, posypać natką pietruszki i wymieszać.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
206

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 4.9 g
Tłuszcz: 17.33 g
Węglowodany: 9.89 g (w tym błonnik: 4.69 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

206 kcal 4.9 g 17.33 g 4.69 g 9.89 g




×