Surówka z marchwi i jabłek



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 165g.
  • Marchew - 2 średnie sztuki (90 g)
  • Jabłko - 1 średnia sztuka (75 g)

Przybliżony koszt potrawy: 0,52 zł

Przepis

  1. Marchew i jabłko umyj i obierz ze skórki.
  2. Składniki zblenduj lub zetrzyj na tarce o drobnych oczkach i wymieszaj.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
67

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 1.2 g
Tłuszcz: 0.48 g
Węglowodany: 16.91 g (w tym błonnik: 4.74 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

67 kcal 1.2 g 0.48 g 4.74 g 16.91 g




×