Tosty bez chleba



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 577g.

Przybliżony koszt potrawy: 7,09 zł

Przepis

Drożdże rozpuścić w ciepłej wodzie, dodać mąkę i dobrze wymieszać, dodać jajko i trochę soli. Ciasto ma być luźne. Wymieszać dokladnie i odstawić na 15-20 minut. W opiekaczu do tostów wykładamy żółty ser na spód, na serze układamy warzywa, a całość zalewamy ciastem. Pieczemy przez 10-15minut.


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
449

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 40.87 g
Tłuszcz: 15.08 g
Węglowodany: 42.82 g (w tym błonnik: 9.72 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

449 kcal 40.87 g 15.08 g 9.72 g 42.82 g




×