Vege brownie


Składniki

Liczba porcji: 10

Łączna waga porcji: 144g.

Przepis

1. W misce wymieszać wszystkie suche składniki, następnie dodać wszystkie mokre i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji masy. 2. Piec 12-15 min w 180 stopniach C.


Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 10. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
620

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 7.92 g
Tłuszcz: 32.03 g
Węglowodany: 76.18 g (w tym błonnik: 2.43 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

620 kcal 7.92 g 32.03 g 2.43 g 76.18 g