Vege brownie



Składniki

Liczba porcji: 10

Łączna waga porcji: 144g.

Przybliżony koszt potrawy: 40,17 zł

Przepis

1. W misce wymieszać wszystkie suche składniki, następnie dodać wszystkie mokre i mieszać do uzyskania gładkiej konsystencji masy. 2. Piec 12-15 min w 180 stopniach C.


Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 10. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
598

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 8.4 g
Tłuszcz: 30.96 g
Węglowodany: 72.42 g (w tym błonnik: 1.86 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

598 kcal 8.4 g 30.96 g 1.86 g 72.42 g




×