Brownie bananowe



Składniki

Liczba porcji: 6

Łączna waga porcji: 144g.

Przybliżony koszt potrawy: 11,45 zł

Przepis

1. Banany i mleko miksujemy w blenderze lub rozgniatamy widelcem, a następnie dokładnie mieszamy z pozostałymi składnikami, aż do uzyskania gładkiej konsystencji.

2. Małą foremkę (20x20 lub okrągłą do tarty) wykładamy papierem do pieczenia, a następnie wypełniamy powstałą masą.

3. Pieczemy w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni, przez około 40 minut.


Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 6. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
348

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 4.88 g
Tłuszcz: 11.85 g
Węglowodany: 57.01 g (w tym błonnik: 3.25 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

348 kcal 4.88 g 11.85 g 3.25 g 57.01 g




×