Brownie z fasolki



Składniki

Liczba porcji: 10

Łączna waga porcji: 81g.

Przybliżony koszt potrawy: 14,35 zł

Przepis

Fasolkę konserwową odsączamy z zalewy. Kolejno wszystkie składniki oprócz migdałów miksujemy na gładką masę . Migdały drobno siekamy i wsypujemy do gotowej masy.Wylewamy do formy a ciasto wyłożonej papierem i pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez ok 25-30minut.
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 10. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
137

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 6.61 g
Tłuszcz: 3.48 g
Węglowodany: 20.97 g (w tym błonnik: 2.11 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

137 kcal 6.61 g 3.48 g 2.11 g 20.97 g




×