Jajecznica z pomidorem i kabanosem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 437g.

Przybliżony koszt potrawy: 4,16 zł

Przepis

  1. Masło rozgrzewamy na patelni i podsmażamy na nim pokrojoną cebulę, pomidora i kabanosa.
  2. Po kilku minutach zmniejszamy ogień i dodajemy jajko, sól i pieprz do smaku i mieszamy aż do uzyskania porządanej konsystencji.
  3. Zjadamy z chlebem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
401

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 24.2 g
Tłuszcz: 20.98 g
Węglowodany: 33.09 g (w tym błonnik: 6.95 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

401 kcal 24.2 g 20.98 g 6.95 g 33.09 g




×