Krem pomidorowy



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 378g.

Przybliżony koszt potrawy: 6,39 zł

Przepis

Obierz i umyj warzywa. Pokrój na mniejsze kawałki. Ugotuj. Dopraw do smaku. Zmiksuj blenderem na gładki krem. Podesłane przez: pogromcafasoli
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
112

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 5.54 g
Tłuszcz: 1.78 g
Węglowodany: 20.88 g (w tym błonnik: 4.47 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

112 kcal 5.54 g 1.78 g 4.47 g 20.88 g




×