Makaron z kurczakiem i pieczarkami (wersja bezglutenowa)



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 471g.

Przybliżony koszt potrawy: 7,71 zł

Przepis

Makaron przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Pieczarki kroimy drobno i smażymy na rozgrzanym oleju, dodajemy pokrojonego w kostkę kurczaka, sos sojowy, posiekany czosnek i pozostałe przyprawy.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
615

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 52.75 g
Tłuszcz: 14.13 g
Węglowodany: 71.6 g (w tym błonnik: 3.91 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

615 kcal 52.75 g 14.13 g 3.91 g 71.6 g



×