Musli z jabłkiem i jogurtem



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 303g.

Przepis

Musli wsyp do miski i dodaj starte jabłko.Składniki te zalej sokiem,dokładnie wymieszaj i odstaw na 5-6minut, by płatki nasiąkły i nabrały jabłkowego aromatu. Tak przygotowane musli przełóż do miseczki,rozdzielając na porcje , następnie dodaj jogurt i na koniec posyp siemieniem lnianym i miodem.
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
315

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 7.95 g
Tłuszcz: 7.53 g
Węglowodany: 57.03 g (w tym błonnik: 6.13 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

315 kcal 7.95 g 7.53 g 6.13 g 57.03 g





Dieter.pl - zdrowa, darmowa dieta dla Ciebie
×