Omlet ze szpinakiem, awokado i serem feta



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 360g.

Przybliżony koszt potrawy: 6,06 zł

Przepis

Szpinak podsmażyć na oleju z odrobiną suszonego czosnku. Do miski wrzucamy jajka i mleko, dodajemy przyprawy i roztrzepujemy widelcem lub mikserem. Wlewamy na patelnię ze szpinakiem, dodajemy pokrojone awokado i fetę, posypujemy szczypiorkiem i ulubionymi przyprawami i smażymy.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
540

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 30.59 g
Tłuszcz: 43.21 g
Węglowodany: 9.46 g (w tym błonnik: 3.61 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

540 kcal 30.59 g 43.21 g 3.61 g 9.46 g




×