Owsianka z masłem orzechowym, daktylami i jabłkiem

Potrawa konkursowa: Dodaj potrawę, zgarnij wagę!

Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 510g.

Przybliżony koszt potrawy: 3,23 zł

Przepis

Płatki ugotować w mleku lub zostawić na noc do nasiąknięcia, jabłko i daktyle pokroić w drobną kostkę, dodać do garnka razem z masłem orzechowym. Podawać na ciepło lub zimno.


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
550

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 20.69 g
Tłuszcz: 18.71 g
Węglowodany: 79.71 g (w tym błonnik: 9.6 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

550 kcal 20.69 g 18.71 g 9.6 g 79.71 g




×