Płatki ryżowe z bananem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 277g.

Przybliżony koszt potrawy: 2,20 zł

Przepis

  1. Płatki ryżowe z mlekiem zagotuj w garnku, aż potrawa zgęstnieje.
  2. Przelej potrawę do miski, dodaj łyżeczkę ksylitolu i wymieszaj.
  3. Banana pokrój w plastry i połóż na płatkach ryżowych.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
359

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 7.95 g
Tłuszcz: 2.21 g
Węglowodany: 78.45 g (w tym błonnik: 3.04 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

359 kcal 7.95 g 2.21 g 3.04 g 78.45 g




×