Sałatka z czerwoną fasolą



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 437g.

Kup składniki do tej potrawy na


Sprawdź »

Przybliżony koszt potrawy: 4,55 zł
Przybliżona łączna cena zakupów: 47,32 zł

Dlaczego kwota zakupów jest wyższa od ceny potrawy?
Cena potrawy zawiera koszt wyłącznie tej części produktów, które są wykorzystane w tym przepisie. Oczywiście pozostałą część składników możesz użyć podczas przyrządzania kolejnych porcji tej potrawy, lub w dowolny inny sposób :).

Przepis

Fasolą płuczemy, szpinak myjemy. Paprykę kroimy w paski, pomidora w ósemki. Całość mieszamy w misce i polewamy oliwą i octem. Doprawiamy solą i pieprzem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
352

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 17.15 g
Tłuszcz: 7.68 g
Węglowodany: 62.11 g (w tym błonnik: 16.25 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

352 kcal 17.15 g 7.68 g 16.25 g 62.11 g