Sałatka z czerwoną fasolą



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 437g.

Przybliżony koszt potrawy: 5,34 zł

Przepis

Fasolą płuczemy, szpinak myjemy. Paprykę kroimy w paski, pomidora w ósemki. Całość mieszamy w misce i polewamy oliwą i octem. Doprawiamy solą i pieprzem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
352

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 17.15 g
Tłuszcz: 7.68 g
Węglowodany: 62.11 g (w tym błonnik: 16.25 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

352 kcal 17.15 g 7.68 g 16.25 g 62.11 g





Dieter.pl - zdrowa, darmowa dieta dla Ciebie
×