Sałatka z jajkiem i pomidorami koktajlowymi



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 508g.

Przybliżony koszt potrawy: 7,89 zł

Przepis

  1. Jajko ugotować na twardo.
  2. Jajko i ogórek pokroić w kostkę, paprykę w krótkie paski.
  3. Pomidory i rzodkiewkę przeciąć na pół.
  4. Całość umieścić w misce, posypać nasionami dyni.
  5. Polać oliwą i pokropić sokiem z cytryn.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
373

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 14.65 g
Tłuszcz: 21.05 g
Węglowodany: 35.07 g (w tym błonnik: 7.12 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

373 kcal 14.65 g 21.05 g 7.12 g 35.07 g




×