Sałatka z orzechami z dressingiem z awokado



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 316g.

Przybliżony koszt potrawy: 7,48 zł

Przepis

Awokado kroimy w kostkę. Rzodkiewki kroimy na pół, paprykę w paski. Całość przekładamy do miski razem ze szpinakiem, dodajemy orzechy, pieprz, sól i koper, polewamy oliwą z oliwek i mieszamy. Podajemy z kromką chleba.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
435

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 8.81 g
Tłuszcz: 31.45 g
Węglowodany: 34.77 g (w tym błonnik: 10.8 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

435 kcal 8.81 g 31.45 g 10.8 g 34.77 g




×