Sałatka z rukolą



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 380g.

Przybliżony koszt potrawy: 8,23 zł

Przepis

  1. Rukolę myjemy i wkładamy do miski.
  2. Pomidory myjemy, kroimy i również wkładamy do miski.
  3. Dodajemy pokrojony w kostkę ser typu feta oraz słonecznik, olej.
  4. Doprawiamy solą i pieprzem, dokładnie mieszamy.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
450

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 23.54 g
Tłuszcz: 33.92 g
Węglowodany: 15.26 g (w tym błonnik: 4.56 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

450 kcal 23.54 g 33.92 g 4.56 g 15.26 g




×