Sałatka z tuńczykiem



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 610g.

Przybliżony koszt potrawy: 14,42 zł

Przepis

  1. Sałatę rwiemy na małe kawałki, myjemy i wkładamy do miski.
  2. Dodajemy tuńczyka wraz z olejem.
  3. Pomidory i paprykę myjemy, kroimy i dodajemy do miski.
  4. Wsypujemy oliwki i umytą, pokrojoną w piórka cebulę.
  5. Dodajemy bazylię, pieprz, sól oraz sok z cytryny, całość mieszamy.

Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
311

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 28.65 g
Tłuszcz: 12.13 g
Węglowodany: 25.81 g (w tym błonnik: 7.59 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

311 kcal 28.65 g 12.13 g 7.59 g 25.81 g




×