Tosty pełnoziarniste z serem, papryką i polędwicą sopocką



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 108g.

Przybliżony koszt potrawy: 1,85 zł

Przepis

  1. Kromki pieczywa tostowego smarujemy masłem.
  2. Na pierwszą z nich kładziemy kolejno plaster polędwicy, pokrojoną paprykę i plaster sera.
  3. Przykrywamy drugą z nich i wkładamy do rozgrzanego opiekacza.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
227

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 10.87 g
Tłuszcz: 9.42 g
Węglowodany: 26.29 g (w tym błonnik: 3.36 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

227 kcal 10.87 g 9.42 g 3.36 g 26.29 g




×