Dorsz duszony w porach z pomidorową kaszą jaglaną



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 395g.

Przybliżony koszt potrawy: 32,20 zł

Przepis

  1. Dorsza dopraw, wyłóż do naczynia żaroodpornego.
  2. Por pokrój i dodaj do ryby. Całość piecz około 30 minut w 180 stopniach.
  3. Kaszę ugotuj do miękkości, dodaj przecier i dopraw.

Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
413

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 38.69 g
Tłuszcz: 3.23 g
Węglowodany: 61.19 g (w tym błonnik: 6.54 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

413 kcal 38.69 g 3.23 g 6.54 g 61.19 g




×