Kotlety z kalafiora z kaszą i sałatą



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 631g.

Przybliżony koszt potrawy: 8,56 zł

Przepis

Kalafiora gotujemy na parze lub tradycyjnie, rozdrabniamy i mieszamy ze zmielonym mięsem, ulubionymi przyprawami i koperkiem. Formujemy kotlety i smażymy na oleju. Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Sałatę rwiemy, mieszamy z jogurtem i doprawiamy.


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
716

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 35.69 g
Tłuszcz: 31.38 g
Węglowodany: 78.62 g (w tym błonnik: 10.49 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

716 kcal 35.69 g 31.38 g 10.49 g 78.62 g




×