Placki z porem i oliwkami



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 282g.

Przepis

1. Jajko wybij do miski, roztrzep, dodaj otręby, przypraw pieprzem 2. Oliwki i por drobno posiekaj, dodaj do jajka 3. Do masy dodaj serek wiejski. Całość dokładnie wymieszaj 4. Na rozgrzaną patelnię wlej odrobinę oleju, nakładaj porcje masy. Smaż z obu stron.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
403

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 28.26 g
Tłuszcz: 25.34 g
Węglowodany: 18.16 g (w tym błonnik: 4.36 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

403 kcal 28.26 g 25.34 g 4.36 g 18.16 g




×