Sałatka z granatem, pomarańczą i awokado



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 368g.

Przybliżony koszt potrawy: 18,36 zł

Przepis

  1. Owoce i rukolę myjemy.
  2. Awokado, ser i pomarańczę kroimy w kostkę.
  3. Na talerzu rozkładamy rukolę, a następnie pokrojone owoce i ser.
  4. Doprawiamy wedle uznania solą i pieprzem.
  5. Całość posypujemy pestkami dyni i polewamy sokiem z cytryny wymieszanym z oliwą.

 


Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
510

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 16.2 g
Tłuszcz: 36.74 g
Węglowodany: 33.32 g (w tym błonnik: 8.19 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

510 kcal 16.2 g 36.74 g 8.19 g 33.32 g




×