Wegańskie spaghetti w sosie pomidorowym - jednogarnkowe



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 732g.

Przepis

Dodaj wszystkie składniki do rondelka. Przykryj rondelek pokrywką. Gotuj na średniej mocy przez 12-15 minut, mieszaj od czasu do czasu. Gdy makaron jest al dente, podawaj posypane nasionami/serem/ świeżą bazylią.
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
542

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 25.25 g
Tłuszcz: 12.55 g
Węglowodany: 72 g (w tym błonnik: 19.76 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

542 kcal 25.25 g 12.55 g 19.76 g 72 g




×