Jajecznica z wędzonym łososiem i szczypiorkiem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 270g.

Przepis

  1. Masło rozgrzewamy na patelni i podsmażamy na nim pokrojonego łososia.
  2. Po kilku minutach zmniejszamy ogień i dodajemy jajko, sól i pieprz do smaku i mieszamy aż do uzyskania porządanej konsystencji, pod koniec dodając pokrojony szczypiorek.
  3. Zjadamy z chlebem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
458

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 32.95 g
Tłuszcz: 28.08 g
Węglowodany: 20.4 g (w tym błonnik: 3.71 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

458 kcal 32.95 g 28.08 g 3.71 g 20.4 g




×