Klopsiki drobiowe



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 226g.

Przybliżony koszt potrawy: 7,35 zł

Przepis

Mięso mieszamy w naczyniu z jajkiem,ziarnam oraz poszatkowaną cebulą i czosnkiem doprawiamy. Rozgrzewamy olej na patelni.Formujemy niewielie klopsiki i smażymy je na małym ogniu z 2 stron pod przykryciem. Podawać z kaszą jaglaną.
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
417

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 35.07 g
Tłuszcz: 28.37 g
Węglowodany: 6.02 g (w tym błonnik: 1.57 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

417 kcal 35.07 g 28.37 g 1.57 g 6.02 g




×