Omlet warzywny ze szczypiorkiem



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 348g.

Przybliżony koszt potrawy: 5,61 zł

Przepis

Jajka wbijamy do miseczki,lekko roztrzepujemy.Kolejno dodajemy platki owsiane,drobno posiekany szczypiorek i cebule. Papryke kroimy w drobna kosteczke i dodajemy do ciasta.Przyprawiamy kurkuma,pieprzem sola do smaku. Omlet smazyc na rozgrzanym oleju rzepakowym.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
348

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 24.35 g
Tłuszcz: 17.02 g
Węglowodany: 27.09 g (w tym błonnik: 5.2 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

348 kcal 24.35 g 17.02 g 5.2 g 27.09 g




×