Potrawka wołowa z fasolką



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 449g.

Przybliżony koszt potrawy: 5,69 zł

Przepis

1. Na patelni rozgrzewamy olej, szklimy zmiażdżony czosnek i podsmażamy mięso. 2. Gdy mięso będzie przyrumienione dodajemy kukurydzę i fasolkę, a następnie smażymy przez kolejne ok. 5 minut, ciągle mieszając. 3. Doprawiamy chilli i ulubionymi przyprawami. 4. Podajemy z chlebem.

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
709

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 28.58 g
Tłuszcz: 43.09 g
Węglowodany: 58.33 g (w tym błonnik: 12.7 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

709 kcal 28.58 g 43.09 g 12.7 g 58.33 g




×