1. Sałatę opłucz przełóż do miseczki. 2. Wszystko pokrój i wyłóż na sałatę. 3. Skrop oliwą i dopraw. 4. Zjedz z opieczonym chlebem.
Piersi kurczaka umyć, dokładnie osuszyć, dodać sól, pieprz, natrzeć warstwą pesto. Usmażyć z pesto na patelni, dodać ugotowany makaron i pomidory koktajlowe.
Autor: qba100
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Czarne oliwki | 30g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Makaron ryżowy | 80g |
![]() |
|
Mango | 280g |
![]() |
|
Mięso z piersi kurczaka, bez skóry | 250g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 10g |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 20g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 2g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pieczywo tostowe, grahamowe | 200g |
![]() |
|
Pomidory | 100g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 320g |
![]() |
|
Płatki kukurydziane bezglutenowe | 50g |
![]() |
|
Rukola | 40g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Ser mozzarella | 170g |
![]() |
|
Suszone pomidory | 90g |
![]() |
|
Szpinak | 50g |
![]() |
|
Szynka wieprzowa, gotowana | 30g |
![]() |