Pierś z indyka z ryżem i surówką



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 504g.

Przepis

  1. Pierś z indyka myjemy, kroimy na plastry, nacieramy solą i pieprzem i gotujemy na parze ok. 25 minut.
  2. Ryż przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.
  3. Surówkę przygotowujemy wg przepisu: https://dieter.pl/potrawa/surowka-z-ogorkow-z-jogurtem-naturalnym

 


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
619

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 48.84 g
Tłuszcz: 8.07 g
Węglowodany: 93.23 g (w tym błonnik: 10.41 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

619 kcal 48.84 g 8.07 g 10.41 g 93.23 g




×