Pierś z indyka z ryżem i surówką



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 504g.

Przepis

  1. Pierś z indyka myjemy, kroimy na plastry, nacieramy solą i pieprzem i gotujemy na parze ok. 25 minut.
  2. Ryż przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.
  3. Surówkę przygotowujemy wg przepisu: https://dieter.pl/potrawa/surowka-z-ogorkow-z-jogurtem-naturalnym

 


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
478

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 39.81 g
Tłuszcz: 4.61 g
Węglowodany: 73.54 g (w tym błonnik: 8.4 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

478 kcal 39.81 g 4.61 g 8.4 g 73.54 g




×