Pierś z kurczaka z kaszą jaglaną i surówką



Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 504g.

Przepis

  1. Pierś z kurczaka myjemy, kroimy na plastry, nacieramy solą i pieprzem i gotujemy na parze ok. 17 minut.
  2. Kaszę przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu.
  3. Surówkę przygotowujemy wg przepisu: https://dieter.pl/potrawa/surowka-z-ogorkow-z-jogurtem-naturalnym

 


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
509

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 45.98 g
Tłuszcz: 6.31 g
Węglowodany: 69.38 g (w tym błonnik: 4 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

509 kcal 45.98 g 6.31 g 4 g 69.38 g




×