Przepis podesłany przez naszego użytkownika.
Chleb smarujemy masłem, kładziemy twaróg, na niego pokrojone rzodkiewki. Doprawiamy do smaku. Jemy z gruszką
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Cebula | 200g |
![]() |
|
Chleb żytni | 175g |
![]() |
|
Gruszka | 150g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 204g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 120g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło | 25g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pieprz czarny | 2g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 200g |
![]() |
|
Płatki owsiane | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 30g |
![]() |
|
Ser twarogowy półtłusty | 220g |
![]() |
|
Sól biała | 2g |
![]() |