Makaron gotujemy al dente, nim się zagotuje delikatnie podgrzewamy na patelni pokrojoną w kostkę gruszkę. Do odcedzonego makaronu wrzucamy ser, gruszki i posiekane orzechy włoskie.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 385g |
![]() |
|
Gruszka | 520g |
![]() |
|
Kabanosy z kurczaka | 30g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 60g |
![]() |
|
Makaron penne (pełnoziarnisty) | 200g |
![]() |
|
Masło | 30g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 72g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 30g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 140g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 40g |
![]() |
|
Rzodkiewka | 90g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 60g |
![]() |
|
Ser gorgonzola | 100g |
![]() |