Carpaccio z buraka



Składniki

Liczba porcji: 2

Łączna waga porcji: 421g.

Przybliżony koszt potrawy: 14,54 zł

Przepis

1. Pokrojone w kostkę ser i buraki wymieszać z rukolą i oliwą z oliwek. 2. Posypać podprażonym na patelni słonecznikiem, doprawić solą i pieprzem. 3. Jeść zagryzając waflami kukurydzianymi (można zastąpić ryżowymi lub chlebem o zbliżonej wartości kalorycznej).
Uwaga! Liczba porcji powstałych z przepisu: 2. Pozostałe porcje możesz użyć w kolejnych dniach, dzięki czemu nie musisz gotować codziennie :).

Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
549

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 26.18 g
Tłuszcz: 29.51 g
Węglowodany: 45.79 g (w tym błonnik: 2.12 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

549 kcal 26.18 g 29.51 g 2.12 g 45.79 g





Dieter.pl - zdrowa, darmowa dieta dla Ciebie
×