Pstrąg na parze pod kołderką z awokado

Potrawa konkursowa: Dodaj potrawę, zgarnij wagę!

Składniki

Liczba porcji: 1

Łączna waga porcji: 575g.

Przybliżony koszt potrawy: 16,19 zł

Przepis

Rybę doprawić ulubionymi przyprawami i ugotować na parze (lub upiec w piekarniku). Czosnek i cebulę posiekać w drobną kostkę, wymieszać z awokado, skropić sokiem z limonki. Po upieczeniu rozsmarować pastę na rybie. Kapustę drobno pokroić, marchew zetrzeć na tarce i wymieszać z jogurtem. Podawać z ryżem.


Łącznie kalorii

(w jednej porcji)
684

Wartości odżywcze (w jednej porcji):
Białko: 45.95 g
Tłuszcz: 31.81 g
Węglowodany: 60.42 g (w tym błonnik: 12.88 g)
Udziały procentowe wartości odżywczych
(w jednej porcji):

684 kcal 45.95 g 31.81 g 12.88 g 60.42 g




×