1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 420g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Brokuły | 50g |
![]() |
|
Cytryna | 3g |
![]() |
|
Groszek zielony | 50g |
![]() |
|
Gruszka | 130g |
![]() |
|
Jogurt naturalny (grecki) | 100g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 320g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Kukurydza konserwowa | 50g |
![]() |
|
Marchew | 50g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 49g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 50g |
![]() |