Warzywa kroimy w paski, dodajemy jarmuż i smażymy na oleju. Dodajemy jajko, posypujemy oregano, pieprzem i solą do smaku, mieszamy i podsmażamy z obydwu stron - gotowe. Całość spożywamy zagryzając chlebem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Chleb żytni | 70g |
![]() |
|
Cukinia | 150g |
![]() |
|
Cynamon | 2g |
![]() |
|
Jabłko | 300g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 112g |
![]() |
|
Jarmuż | 50g |
![]() |
|
Kefir, 2% tluszczu | 250g |
![]() |
|
Krążki ryżowe | 20g |
![]() |
|
Malina | 150g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 24g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 15g |
![]() |
|
Otręby owsiane | 20g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 70g |
![]() |
|
Rodzynki | 15g |
![]() |
|
Woda | 50ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |