1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 200g |
![]() |
|
Chleb tostowy pełnoziarnisty | 46g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 200g |
![]() |
|
Majonez lekki (light) | 15g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Ogórek konserwowy | 10g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 60g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Polędwica sopocka | 12g |
![]() |
|
Pomidory | 85g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rukola | 20g |
![]() |
|
Schab pieczony | 45g |
![]() |
|
Ser żółty królewski light | 15g |
![]() |
|
Szynka wołowa, gotowana | 15g |
![]() |
|
Tortilla pszenna pełnoziarnista | 62g |
![]() |