1) Usuń szypułki z owoców. 2) Umyj dokładnie owoce zimną wodą. 3) Owoce umieść w salaterce i polej je jogurtem naturalnym.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Borówka amerykańska | 300g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 150g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 250g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Masło | 5g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 15g |
![]() |
|
Mleko krowie 1,5% | 250ml |
![]() |
|
Mąka gryczana | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Nasiona chia | 5g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory | 40g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Rukola | 10g |
![]() |
|
Schab pieczony | 20g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Truskawki | 50g |
![]() |