Składniki miksujemy z dodatkiem odrobiny wody (do uzyskania odpowiedniej konsystencji, pozwalającej na wylanie zawartości na patelnię) i smażymy całość na średnim ogniu na oleju. W efekcie otrzymujemy jeden gruby naleśnik. Po przełoż eniu na talerz smarujemy dżemem niskosłodzonym - proponujemy morelowy, ale świetnie sprawdzi się każdy niskosłodzony dżem.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Banan | 120g |
![]() |
|
Cukier | 5g |
![]() |
|
Cynamon | 1g |
![]() |
|
Dżem morelowy niskosłodzony | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 180g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 200g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 655g |
![]() |
|
Kiwi | 150g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 60g |
![]() |
|
Musli z rodzynkami i orzechami | 75g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka gryczana | 45g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Mąka pszenna typ 500 | 48g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 15g |
![]() |
|
Siemię lniane | 5g |
![]() |
|
Soda oczyszczona | 2g |
![]() |
|
Sok cytrynowy | 10g |
![]() |
|
Sok jabłkowy | 200g |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Truskawki | 50g |
![]() |