1. Banany pokroić w plasterki i włożyć do zamrażarki na minimum 2 godziny.
2. Miksujemy je w blenderze razem z miodem i kakao, do uzyskania gładkiej konsystencji.
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Awokado | 70g |
![]() |
|
Banan | 240g |
![]() |
|
Cebula czerwona | 30g |
![]() |
|
Chleb żytni | 35g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 50g |
![]() |
|
Jabłko | 150g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 10g |
![]() |
|
Makaron pełnoziarnisty | 140g |
![]() |
|
Masło orzechowe | 15g |
![]() |
|
Miód pszczeli | 25g |
![]() |
|
Mleko ryżowe | 240ml |
![]() |
|
Oliwa z oliwek | 10g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 60g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 260g |
![]() |
|
Płatki jaglane | 40g |
![]() |
|
Sałata masłowa | 50g |
![]() |