1. Dodaj wszystkie składniki do robota kuchennego i miksuj aż do uzyskania zwartej masy., 2. Z masy formuj kulki wielkości pralinek, obtocz w wiórkach kokosowych. 3. Kulki schowaj do lodówki na co najmniej 30 min aby stwardniały. Smacznego :)
propozycja przepisu przysłana przez: Berkas
Produkt | Ilość | Przybliżona cena składnika potrawy (Przybliżona cena paczki składnika do kupienia) |
Mam już ten produkt |
---|---|---|---|
Aromat waniliowy | 15g |
![]() |
|
Banan | 120g |
![]() |
|
Daktyle suszone | 200g |
![]() |
|
Filet z piersi kurczaka | 400g |
![]() |
|
Jaja kurze całe | 60g |
![]() |
|
Jogurt naturalny 2% | 100g |
![]() |
|
Kakao w proszku | 50g |
![]() |
|
Makaron kukurydziany | 70g |
![]() |
|
Mandarynki | 70g |
![]() |
|
Marchew | 90g |
![]() |
|
Mielona papryka chilli | 0.01g |
![]() |
|
Migdały | 100g |
![]() |
|
Mąka jaglana | 30g |
![]() |
|
Olej rzepakowy | 35g |
![]() |
|
Oregano (suszone) | 0.5g |
![]() |
|
Orzechy włoskie | 100g |
![]() |
|
Papryka czerwona | 460g |
![]() |
|
Pesto z bazylią | 30g |
![]() |
|
Pomidory koktajlowe | 100g |
![]() |
|
Por | 160g |
![]() |
|
Rozmaryn suszony | 0.3g |
![]() |
|
Ryż brązowy | 100g |
![]() |
|
Sól himalajska | 2.5g |
![]() |
|
Wiórki kokosowe | 20g |
![]() |
|
Woda | 15ml |
0,00 zł
(0,00 zł) |
|
Zioła prowansalskie | 0.3g |
![]() |